An Kang

Korte wachttijden, meer tijd met je behandelaar en de 1-op-1 persoonlijke zorg die je gezond houdt. Jouw welzijn is onze hoogste prioriteit.

Wanneer je normaal gesproken naar de dokter gaat, zit je dan langer in de wachtkamer dan bij de dokter? Bij Acupunctuur & Massagepraktijk An Kang hebben we een andere benadering. We nemen de tijd om onze patiënten en hun families te leren kennen en geloven dat we door sterke relaties te bouwen de beste zorg kunnen leveren.

In de plaats Qing Dao in de regio Shandong in China heeft Baiyu An haar medische Chinese Geneeskunst diploma’s gehaald. In een prettige omgeving behandelt ze nu patiënten uit heel Nederland. Ze biedt cliënten uitgebreide zorg om hen te helpen gezond, gelukkig en stressvrij te blijven.

Vergoeding

Wij zijn lid van de beroepsvereniging N.B.C.G. Yi: de Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen “Yi” waardoor onze Acupunctuur behandelingen vergoed worden. Voor de specifieke voorwaarden kunt u het beste de polis van uw eigen zorgverzekeraar raadplegen maar kijk ook op de pagina “verzekeraars” van het NBCGI