We hebben klanten gevraagd naar hun ervaringen:

Tijdens mijn zwangerschap op zoek gegaan naar een zwangerschapsmassage. En praktijk Ankang werd mij aangeraden. Zo blij dat ik ben gegaan! Ik was zó enthousiast dat ik direct een cadeaubon voor mijn man heb gekocht. Inmiddels kom ik hier vaker voor massages en acupunctuur. Baiyu is zo’n lieve vrouw, en is echt de beste in haar vak.
Yolanda

De beste masseuse van Groningen! Ze hebben mijn schouder blessures verholpen en mijn gehele rug los gemaakt. Het is erg moeilijk om goeie behandelaars te vinden, maar bij Praktijk Ankang zit je meteen goed. Ik had ook een flinke lies blessure en dat is ook een stuk minder geworden. Ik hoef ook niet lang te wachten voor een afspraak en er wordt geen tijd verspilt met intake gesprekken. Je wordt meteen goed behandeld.

Bony

Ben onlangs verhuist naar de provincie Groningen en was wel bekend met Chinese geneeskunde. Bij An Kang terecht gekomen en zeer vriendelijk ontvangen ondanks dat ik wat te  laat was. Hele goede en deskundige behandeling gehad en klacht verholpen! Aanrader als men nek & schouder klachten heeft en geen pijnstiller wil slikken met al de bijwerkingen.

Eddy

Ik heb een paar keer acupunctuur behandelingen gehad, met goed effect! Ben heel positief over haar aanpak, en ervaring,

Lianne
Zeer prettig en professionele ervaring. Ze weet precies de pijnplekken te vinden en deze te verlichten.
Kelly

Goede kwaliteit massage. Voelt de spieren ook echt aan!

Jorn

Always feel better after the massage/acupuncture there

Linda

Ik ben al heel lang klant bij Praktijk An. Beyu is goed opgeleid in China en Nederland en heel ervaren. en professioneel. In haar massage gaat ze met jou op zoek naar knopen en pijnpunten en maak die los. Door het toepassen van acupunctuur stimuleert ze de doorbloeding in je lichaam en verstrekt ze je immuunsysteem en je chi (levensenergie) Bezoek aan Praktijk An vind ik een uitstekende investering in mijn gezondheid en ik heb al veel anderen op deze praktijk geattendeerd.

Berni

Ik werk elke dag op de computer … mijn schouders en nek zijn ongemakkelijk … ik ben vandaag voor acupunctuur gegaan … ik voel me beter … ik kan morgen beter werken!

Zhang