Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Groningen

Zwangerschap is een spannende en geweldige tijd, een proces van emotionele en fysieke groei en overgang. Zwangerschapsmassage speelt een belangrijke rol bij het helpen van het lichaam van een vrouw om deze veranderingen aan te passen en te omarmen. Terwijl hormonen toenemen en fluctueren, werken nieuwe spieren om een ​​veranderend zwaartepunt op te vangen. Massage helpt om deze spieren te ontspannen en te versterken, spanning en pijn te verlichten en te ondersteunen, in balans te brengen en te stabiliseren.

Via diepe weefselmassage kunnen we spierspanning verlichten en beweging en flexibiliteit verbeteren. Ook kan massage zorgen voor een gezonde bloedsomloop en helpen zwelling te voorkomen. Onze ontspanningsmassage verhoogt de stofwisseling en helpt bij het afbreken van voedsel voor zowel moeder als haar baby.

Behandelingen bij zwangerschapsmassage kunnen sterk variëren, omdat we onze massages afstemmen op de behoeften van elke klant. Er zijn veelvoorkomende gebieden van spanning en pijn tijdens de zwangerschap:

  • onder / midden rug
  • ribben
  • heupen
  • bekkeninstabiliteit
  • krampen in de benen
  • vochtophoping in de handen, benen en voeten.

Massage kan helpen om deze veel voorkomende symptomen te verlichten en je te ondersteunen om van een gezonde zwangerschap te genieten.

Speciale massagetafel

zwangerschapsmassage-groningen-praktijk-an-kang.jpg

We beschikken in onze praktijk over een speciale massagetafel voor zwangere vrouwen. In deze tafel zijn uitsparingen aangebracht die het mogelijk maken om op je buik te liggen.

Lees in dit artikel meer voordelen van zwangerschapsmassage

“Het is heel fijn dat er een speciale tafel aanwezig is voor zwangerschapsmassage.”

Marije

Massage voor zwangerschap is goed voor jou en je baby