Hot stone massage

Hot Stone massage

Hot Stone massage

Jade is een veelzijdige en krachtige healingsteen. Door zijn hoge trillingsfrequentie harmoniseert hij alle chakra’s en herstelt hij het lichamelijk en psychisch evenwicht. Jade is de steen van wijsheid en rechtvaardigheid. Jade hoort bij het hartchakra. De Jade Steen massage is een zachte en verwarmende massage. De stenen worden opgewarmd, ze worden op het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd.

Jade is een groen gekleurde edelsteen die een bijzondere uitwerking heeft op ons lichaam en geest. Jade is een symbool van liefde en deugd. In de meeste Aziatische culturen is jade een status symbool. In het oude Egypte werd jade bewonderd als de steen van de liefde, innerlijke vrede, harmonie en evenwicht. In andere regio’s en culturen werd jade ook beschouwd als een geluksvogel of beschermende steen.

Effecten van een Jade Steen massage
Een Jade Steen Massage maakt gebruik van verwarmde jade stenen (maximaal 45 graden). De stenen worden op het lichaam gelegd en er wordt met de stenen gemasseerd, met natuurzuivere verwarmde oliën. Een warme Jade steen in je handen zorgt voor een gevoel van geborgenheid en laat het gevoel van behaaglijkheid stromen.Een Jade Steen massage brengt evenwicht tussen het vermogen liefde te geven en te ontvangen.

“Echt heerlijk ontspannend en ik voelde me daarna ook veel losser in mn rug”.

Karen de Groot, Diëtiste

Ervaar het effect en de ontspanning zelf